La Gran Videoteca dels Països Catalans

LA GRAN VIDEOTECA DELS PAÏSOS CATALANS és un projecte audiovisual estructurat en col·leccions temàtiques que la nostra Fundació publica amb la col·laboració de diverses institucions públiques i privades dels país i que cobreix un espai important dins la nostra cultura.

És la primera enciclopèdia audiovisual dels Països Catalans que gràcies a la projecció que possibiliten els mitjans audiovisuals aspira a arribar a un públic majoritari. És una obra de divulgació de la realitat conjunta dels Països Catalans, tenint en compte la personalitat i la diversitat de cadascun d’ells: Andorra, les Illes Balears, Catalunya, Catalunya Nord i el País Valencià. A més, abasta tots els aspectes que donen contingut a l’existència del nostre país: societat, economia, història, geografia, cultura, ciència, tecnologia, natura, medi ambient, etc.

L’objectiu final és dotar a tots els interessats en la cultura catalana d’arreu del món de centenars de documents audiovisuals fent d’aquesta videoteca una obra de referència apreciada i valorada dins i fora del nostre país. 

Logoconeixer

Conèixer els Països Catalans

Conèixer els Països Catalans vol contribuir a la difusió de la diversitat del nostre territori. Les circumstàncies naturals, històriques i socioeconòmiques han configurat diferents entitats supracomarcals amb una identitat pròpia.

Direcció: Agustí Espriu i Toni Mollà

Logoaudiovisual

L’audiovisual

 L’Audiovisual

Direcció: “Associació Amics de Miquel Porter i Moix”

Logoviueiescriure

Viure i escriure

 Viure i Escriure, els grans noms de la literatura catalana

Direcció: Joan Perera

Logoviueiescriure

Viure i escriure

Viure i Escriure, antologia de poetes catalans

Direcció: Joan Perera

Logocpt2

Cultura popular i tradicional

Cultura Popular i Tradicional

Direcció: Josep Bargalló i Joan Grau

Logociencia

Ciència i tecnologia

Ciència i Tecnologia           

Direcció: Antoni Roca i Rosell

Logonatura

Natura, territori i medi ambient i tecnologia

Natura, territori i medi ambient

Direcció: Joandomenec Ros